Ja arriben els nostres quatre dies. Els de tots els polinyanencs i polinyanenques que ens sentim orgullosos de ser-ho i ho manifestem obertament. La Festa Major és el millor moment per demostra-ho, per unir-nos, per gaudir-ne conjuntament i en definitiva, per fer poble.

Com sempre, hem preparat un programa de Festa Major pensat per a tots els veïns i veïnes de Polinyà. Perquè tothom tingui el seu lloc i el seu moment. I ho hem fet amb el màxim esforç i il·lusió. La nostra recompensa serà veure-us a tots al carrer, rient, jugant, ballant i gaudint en família. Una de molt gran: la que formem Polinyà.

Volem que els que sempre hi heu estat us sentiu feliços de ser-hi i que els nouvinguts us sentiu com si sempre hi haguéssiu estat.  La Festa Major de Polinyà és per a tothom i, esperem, que any rere any siguem més els que en gaudim.

No ens podem oblidar d’agrair la feina de totes les entitats de la vila perquè sense el seu esforç i treball diari aquesta Festa Major no seria possible. Tampoc ens oblidem de tot el personal d’organització i seguiment de la festa. Gràcies de tot cor per la vostra feina i implicació!

Gaudiu de la Festa Major tant com pugueu però, això sí, recordeu que tots hem de fer un esforç, tant per cuidar els espais com per respectar el descans dels nostres veïns. Recordeu que Polinyà també és casa vostra, i com a tal hem de tenir-ne cura.
Bona Festa Major!

Javier Silva, Alcalde de Polinyà

Miguel Ferré, regidor de Cultura