El mes de juliol a Polinyà és sinònim de festa. Un any més, el municipi es prepara per a acollir dies de gresca, diversió i cultura durant la Festa Major 2017. Enguany la festivitat ve acompanyada de novetats i propostes lúdiques i culturals per a tots els públics i adaptades als gustos i interessos dels polinyanencs i polinyanenques.

El pregoner d’aquest any serà Miguel Ángel Rodríguez “El Sevilla”, líder i cantant de Mojinos Escozíos. Serà divendres a les 21.30 h. Una més tard, a les 23 h tindrem un dels plats forts de la Festa: el concert de “Los Mojinos Escozíos”.

Una altra de les novetats d’enguany és el tobogan aquàtic que s’instal·larà dilluns 10 al matí al carrer Palau. Una activitats que ha sorgit de diferents peticions que l’Ajuntament ha rebut, tant a través de les xarxes com personalment.

Podreu consultar tot el programa tant al web de la Festa Major com a l’App de Polinyà, que estrenem amb motiu de la Festa i que, a més de tota la informació sobre aquests dies, també hi trobareu tot allò que necessiteu saber de Polinyà per viure’l.